dimarts, 17 de maig del 2011

El prestigiós premi Baldiri Reixac per cicle superior!

Els alumnes de cicle superior de l’Escola han guanyat un dels Premis Baldiri Reixac amb el treball que van realitzar el curs passat a partir de la figura del folklorista Joan Amades. Els alumnes van fer en primer lloc una exposició a l’Escola sobre la Cultura Popular que tant havia treballat Joan Amades i tot seguit van fer un estudi sobre la pervivència de les tradicions a Taradell, a través d’una enquesta a tres generacions de taradellencs. A més, van emprendre la creació d’un diccionari de gestos, tal com havia volgut fer Joan Amades, però que ell no va poder realitzar.

Els premis Baldriri Reixac, atorgats per la Fundació Lluís Carulla, són uns dels premis més prestigiosos a Catalunya en l’àmbit de l’ensenyament. El lliurament dels premis que s’ha de celebrar el diumenge dia 5 de juny, a Vimbodí, estarà presidit pel President de la Generalitat Artur Mas.

Els mestres, pares i alumnes que vulguin assistir-hi podeu adreçar-vos a la secretaria de l’escola.

Enhorabona als alumnes pel seu treball!

3 comentaris:

  1. Enhorabona!
    Sóc en Toni, encara que estigui a casa cuidant de la meva nena, estic molt content pel premi. Felicitats a tots, tant mestres, alumnes i pares. Aquest premi és de tots. Espero i desitjo que no sigui l'últim. Aquest premi és un reconeixement a la feina ben feta.
    Felicitats!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats!!!!
    Guanyar aquest premi és tot un reconeixement. Vaig veure l'exposició i era molt maca. Feliciats a tots

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.