dimarts, 21 de juny del 2016

IN-FÀN-CI-A visita les Pinediques

Dissabte dia 4 de juny, prop de 150 mestres d’arreu del país van visitar el Parvulari de l’escola Les Pinediques de Taradell en el marc d’una iniciativa que organitza la revista In-fàn-ci-a, de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. 
La jornada consistia a visitar dues escoles per a infants d’educació infantil. En primer lloc van visitar la nostra escola i després tot el grup es va desplaçar fins a Vic per visitar l’escola bressol municipal Caputxins. La jornada es va cloure amb un debat al jardí de l’escola bressol, en què les mestres que van assistir a la visita van poder fer un intercanvi d’impressions i de dubtes amb els equips de totes dues escoles.

La revista In-fàn-ci-a, adreçada a professionals d’infants de 0 a 6 anys, proposa diferents moments de formació durant el curs escolar: jornades de formació, escoles d’estiu… La visita s’emmarca en aquest conjunt d’iniciatives, que pretén donar coneixement i difusió de diferents realitats que tenen un valor pedagògic rellevant. Darrerament l’escola Les Pinediques ja ha participat en diferents jornades i moments de formació i a principis de juliol tornarà a fer una participació a la Jornada d'educació infantil. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.